сряда, 9 септември 2015 г.

Защо да започна да тренирам Муай Тай и кик бокс?


Трениращите в Спортен клуб "Легия" - Варна знаят защо са тук и защо се занимават с Муай Тай и кик бокс. Тези, обаче, които все още търсят и не са открили своя спорт, имат възможността да намерят своята причина, за да се заемат с този красив спорт.


За да се поддържате във форма

Неделен крос

Това е може би една от най-тривиалните причини, но въобще не е за пренебрегване. Последните изследвания сочат, че децата в България заемат пето място по затлъстяване сред европейските си връстници. Експертите прогнозират, че до 2030 година в България 89% от населението на страната ще е с наднормено тегло. Цифрите звучат тревожно, така че сега е момента да станеш от удобния диван, на който си се изтегнал и да побегнеш към залата.


За да не се превърнете в ето това:


Виртуалният свят макар и напълно илюзиорен стана по-привлекателен за мнозина от реалния свят. Игрите, чатовете, смартфоните - ние живеем там и забравяме реалния живот, реалните хора, реалните разговори, реалните срещи...Седейки пред компютъра, се тъпчем с отвратителни храни и напитки, докато убиваме измислени герои в измислени игри. Време е да излезем от League of Legends, от Facebook и Инстаграм, от Скайп или каквото и да е било, и да отскочим до залата.


За да се съберете в пълна зала със силни и мотивирани личности


Срещата със съсредоточени, силни и мотивирани личности в залата, ще ви достави не само удоволствие. Не само, че ще усетите атмосферата и духа на залата, но ще поставите първите си цели за постигане. Ще се заразите с мотивация и енергия. Ще усетите как с течение на времето ставате все по-уверени, все по-силни, по калени, по-фокусирани и много още. 
Ще откриете и нови приятели!


За да придобиете по-добра концентрация 


Животът е все по-напрегнат, по-изнервен и стресиращ. Изкушенията на съвременния свят ни атакуват чрез различни маркетингови методи и похвати. Умът ни е объркан и разфокусиран от хилядите реклами, приложения, телевизионни програми, шоута и какво ли още не. В залата физическото натоварване не само ще ти помогне да се отърсиш от стреса, но и ще успееш да се отървеш от хилядите ненужни мисли, съсредоточавайки се върху техниките и упражненията.


За да победите себе си

Който побеждава другите, е силен.Който побеждава себе си, е могъщ. Лао Дзъ
Победата над собственото "аз"- е по-добра от побе­дата над всички други хора. Буда

Единственият враг, който имаш - това си ти самия. Всеки, сам поставя ограничения пред себе си. Единствено, ти издигаш бариери в ума си и единствено, ти можеш да ги премахнеш. Желаеш да си силен, да имаш добра кондиция, да придобиеш умения и да поставиш контрол над тялото и ума си - заповядай в залата!


За да имате мотивиращ и добър треньор, който да ви води по пътя


Тази причина е най-накрая, но не е на последно място по значение. Добрият треньор може да те вдъхнови да направиш неща, които не си мислел, че можеш. Той може да те поведе по пътя, който си избрал, насочвайки те във вярната посока. Той ще ти покаже, че имаш възможности, които само трябва да отключиш в себе си, напрягайки собствената си, спяща някъде там воля. 



Добре дошли в Спортен клуб по Муай Тай и Кик Бокс "Легия" гр.Варна!


0 коментара:

Публикуване на коментар